Matrassen

MATRASSEN

Een belangrijk onderdeel van het slaapsysteem is de juiste keuze van matras. Ieder type van bedbodem vereist een geschikte matras en dit naargelang lengte, gewicht en bouw van de persoon. De lattenbodem geeft een perfecte ondersteuning samen met een latexmatras, schuimmatras, visco en gelpur matras. We houden rekening met de behoeften en klachten van de klant.

De keuze wordt bepaald door verschillende factoren: gewicht, lengte, rugklachten, vochtafvoer, rug- zij- of buikslaper, nekklachten.

De 100% natuurlatex matras is veerkrachtiger dan de synthetische latexmatras en is in alle diktes en hardheden verkrijgbaar. De schuimmatras biedt een stevigere ondersteuning. De visco matras van senze neemt alle drukpunten weg maar is iets minder ventilerend. De gelpur matras is een trendsetter op het gebied van slaapcomfort: de revolutionaire Gelpulse kern zorgt voor ongekende elasticiteit binnen in de matras.

Het andere slaapsysteem is de boxspring of spiraalbodem samen met de pocketveermatras: deze bieden een goede ondersteuning dankzij afzonderlijk ingepakte veertjes. Er zijn verschillende soorten pocketveren: pocket, multipocket, high-low multipocket, soft touch pocket en daarbij nog verschillende steunlagen en hardheden. Zo kan het systeem voor elkeen perfect aangepast worden aan diens behoeften. Een extra voordeel van deze matrassen is dat ze voorzien in de perfecte ventilatie. Voor elk matras is het belangrijk het regelmatig te keren, de kamer goed te verluchten en het matras te voorzien van een goede matrasbeschermer.

Kom ook de nieuwste generatie pocketveren ontdekken “Anatomic”.  Deze veer zorgt ervoor dat de ondersteuning optimaal verdeeld wordt over het ganse lichaam.  Een 7 zone matras waarbij vooral schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. De contour die Anatomic volgt werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon.  Pijnlijke drukpunten horen voorgoed tot het verleden.  Om de werking van de Anatomicveren te versterken is de pocketverenkern afgewerkt met het bijzondere Aerofeel.  Deze opencellige, driedimensionele ademende laag versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren, met gevolg minder tegendruk.  Deze matras is verkrijbaar in 3 uitvoeringen met 750,1500 en 3000 pocketveren van 15 cm hoogte in de kern. De Aero Anatomic 3000 gel met gelpulse in de kern is het summum van ergonomisch slaapcomfort.

Een ander kwaliteitsprodukt in ons gamma is de collectie “Prestige”, 100% Belgisch vakmanschap. Voor deze prestige matrassen worden de meest hoogwaardige pocketveren gebruikt, enkel afgedekt met de mooiste kwaliteit van linnen, katoen, natuurzijde en kasjmierwol.  Voor het comfort, ventilatie, vochthuishouding en warmteregulering geven deze materialen optimaal resultaat. In de prestige collectie onderscheiden we 2 types matrassen, Souplesse en Suprême. Waarbij de souplesse de soepelere ondersteuning biedt en de suprême de stevigere versie is.  De stof van de prestige matrassen is een weefsel met zeer hoge dichtheid, ze vormen een afdoende barrière tegen stof. De garens zijn een mengeling van katoen en viscose, deze combinatie zorgt ervoor dat het vocht dat u verliest tijdens uw slaap perfect wordt opgevangen en weer geventileerd. De matrassen uit de collectie “Prestige” zijn beschikbaar in 4 comfortklassen in functie van het lichaamsgewicht en de lengte van de persoon.  Kom ze gerust eens uittesten in onze toonzaal.

Slaapcomfort Wagemans biedt U de mogelijkheid alle matrassen uit te proberen in onze toonzaal. We begeleiden U bij uw aankoop en kijken op welke matras U de beste ondersteuning krijgt. Additioneel kan U nog een topmatras kiezen: een dun matrasje komt bovenop het bestaande matras te liggen om de naad tussen 2 matrassen weg te werken of om nog zachter te liggen.